« Takaisin

Herralan kyläsauna


Ilmajoella Kyrönjoen varrella sijaitsee Ilmajoen Omakotiyhdistys ry:n omistama Herralan kyläsauna. Saunatilat kylmäaltaineen ja samassa yhteydessä olevat 16 hengen kokoustilat ovat vuokrattavissa sekä yhdistysten, yritysten että yksityisten käyttöön. Rakennus on valmistunut osana Kyrönjoen kehittämishanketta vuonna 2006. Kylmäallasta voi käyttää myös talvikaudella, avantouintipaikkana.

Samassa pihapiirissä on Ilmajoen kunnan omistama Kulttuurikeskus Herrala, jonka restauroituja tiloja on mahdollisuus vuokrata isompiin yleisötilaisuuksiin ja näyttelyihin. Ranta-alueella on veneenlaskupaikka.

Osoite:

Könnintie 27
60800 ILMAJOKI

Tilat ja varustus:

Rakennus (100 m2) on mitoitettu 16 hengen yhtäaikaista käyttöä varten. Saunaosastolla on kaksi erillistä pesu- ja pukuhuonetta sekä yhteinen tilava sauna (n. 10-15 h) ja inva-wc. Kokoustilassa on minikeittiövarustus 16 hengen astiastoineen sekä kahvin- ja vedenkeittimet ja mikrouuni. Käytettävissä on myös Smart TV ja  piirtoheitin. Pihalla on katettu kylmäallas, syvyys n. 130 cm, halkaisija 4 m sekä ulkogrilli. Piha-alueelle on mahdollisuus pystyttää esim. telttakatos. Pysäköintitilaa on runsaasti.

Lisätiedot ja varaukset:

Herralan kyläsaunan vuokrausta (varaukset, laskutus, avainpalvelu) hoitaa Ilmajoen Kisailijat ry:n IK-Kioski, Puh. (06) 4246141, Heikkilänkuja 3, 60800 ILMAJOKI

Ilmajoen Omakotiyhdistyksen yhteyshenkilönä kyläsaunaa koskevissa asioissa on Raimo Alhoke Puh. 0400-877 585 raimo.alhoke@netikka.fi