Hankehakijalle

Kuka voi hakea hanketta?

Hankehakijana voi olla yhteisö tai säätiö: Esimerkiksi kyläyhdistys, maamiesseura, liikuntaseura, vanhempainyhdistys, metsästysseura, kunta tai oppilaitos.

Mihin tarkoitukseen?

Rahoitusta voi hakea kehittämiseen, investointiin sekä koulutukseen ja tiedonvälitykseen. Hankkeet ovat tavallisesti paikallisia, mutta ne voivat olla myös alueiden välisiä tai kansainvälisiä.

Kuinka kauan hanke voi kestää?

Hanke voi kestää maksimissaan kolme vuotta. Sen sijaan alarajaa ei toteutusajalle ole. 

Kuinka paljon?

Rahoitusta voi saada maksimissaan 80 000 €.

Hakuaika

Hankehakemuksen voi jättää milloin tahansa. Pieniä, alle 8 000 euron hankkeita rahoitetaan kuitenkin vain hankeryppäinä eli niin sanottuina teemahankkeina. Teemahankkeilla on erikseen määriteltävät hakuajat, joista ilmoitetaan Liiverin nettisivuilla.

Hanketukien valintakriteerit

Liiverin hallitus kokoontuu kuukausittain arvioimaan hakemuksia valintakriteerien perusteella. Lisäksi edellytetään, että hakemus on Manner-Suomen maaseutuohjelmaan soveltuva ja se täyttää laillisuusvaatimukset. Ohjelmaa ei sinun kuitenkaan tarvitse tuntea, sillä tässä asiassa auttaa Liiverin henkilöstö. 

Miten haen?

Hankehaku tapahtuu ensisijaisesti sähköisen Hyrrä-järjestelmän kautta. Ohjeita hakemuksen täyttöön saat Liiverin henkilökunnalta.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje