Avoimet Kylät -tapahtuma järjestettiin 11.6.2022 

Avoimet Kylät -logo

 

Valtakunnallinen Avoimet Kylät -päivä järjestettiin lauantaina 11. kesäkuuta. Viimeiset kaksi vuotta tapahtuma on järjestetty etänä, joten perinteistä tapahtumaa on odotettu. Innokkuudesta kertoo se, että tänä vuonna Liiverin alueelta oli mukana 12 kylää. Moni kävijä lähti paitsi lähimatkailemaan kylille ja tutustumaan kylien järjestämään ohjelmaan myös tapaamaan tuttuja omalle kylälle. Lisäksi kylien uusilla asukkailla oli mahdollisuus tutustua meininkiin uudella asuinalueellaan.

Ylpeydellä omasta kylästään alueemme kylät tarjosivat perhetapahtumia, pihakirppiksiä ja autonäyttelyjä. Päivän ohjelmassa oli myös markkinat, iltatanssit ja kyläsaunakierros. Kylien tapahtumissa huokui idearikkaus ja yhteishenki.

Kiitos kaikille tapahtumajärjestäjille ja tapahtumiin osallistuneille!

Liiverin alueen Avoimet Kylät -tapahtumat 11.6.2022:

Ilmajoki: Koskenkorvan Rompetori ja VPK:n Avoimet ovet

Jalasjärvi: Etelän Markkinat Koskuen kylätalolla, Keskikylän kirppis Nuorisoseurantalo Harjulassa, Jokipiin Sauna Open sekä Ilvesjoen Ilves-Joet Racing Team -kilpa-autonäyttely Pramian alueella.

Nurmo: Iltatanssit Haalin lavalla

Peräseinäjoki: Kihiniänkylän kyläpäivä Sampolassa, Honkakylän perhepäivä ja peräkonttikirppis Honkakylän varhaiskasvatuksen piha-alueella

Seinäjoki: Kirppis & Kesäkarkelot Niemistön koululla.

Ylistaro: Asemanseudun kyläkirppiskierros, Kirkonkylän torikirppis ja Kylätpahtuma Kitinojan kylätalon pihapiirissä

Avoimet Kylät -tapahtumapäivää vietetään jälleen 2023 kesäkuun toisena lauantaina! 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje