Ajankohtaista

02.05.2017

Yhteiset alueet kohentuvat porukalla

  • 0

Meidän markki -hankkeessa tehdään maisemasuunnitelmia yhteisessä käytössä oleville paikoille. Yksi niistä on Tapaninlinnan nuoriseurantalon pihapiiri, jonka suunnitelma on jo loppusuoralla. Myös viiden muun kohteen suunnitelmat valmistuvat ennen kesää. Yhdistysten kanssa on mietitty kohennustöitä niin kylätalojen pihoihin, leirintäalueelle, uimarannalle, puistoon kuin kesäteatterin ympäristöön. Vielä joukkoon etsitään yhtä yhdistystä, joka kaipaisi alueelleen maisemasuunnitelmaa. Suunnitelma laaditaan yhdistysten omien toiveiden, tarpeiden ja resurssien mukaan.

Vauhdikkaimmin on edennyt Ylistaron Tapaninlinnan nuorisoseura, jonka maisemasuunnitelmat ovat jo luovutuskunnossa. Parannussuunnitelmia hiottiin kolmessa tilaisuudessa. Tulevista töistä suurimpia ovat parkkialueen pengertäminen sekä muut maansiirtotyöt. Jo kevään aikana Tapaninlinnan edustalta kaadettiin puustoa niin, että talo saatiin upeasti esille.

Tavoitteena on, että jokaiselle mukana olevalle yhdistykselle tulee ennen kesää suunnitelma, jonka mukaan alueen kohennuksia voi jo toteuttaa. Osa lopullisista suunnitelmista hiotaan valmiiksi kesän ja syksyn aikana.

Kommentit

Kommentoi

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje