Ajankohtaista

13.09.2018

Priimaa pukkaa

  • 0

Asiakaslähtöisyys toistuu lähes kaikkien organisaatioiden juhlapuheissa, mutta eletäänkö arvoja toteen myös todellisuudessa? Me kysyimme arviota asiakkailtamme. Tulokset nousivat kaikilla osa-alueilla kiitettävälle tasolle asiakaspalvelun kokonaisarvosanan ollessa yhdeksän.

- Vaikka osasimme odottaa kohtuullisen hyvää palautetta, oli lopputulos silti hienoinen yllätys. Olemme erittäin otettuja tästä luottamuksen osoituksesta, Liiverin toiminnanjohtaja Sinikka Koivumäki kiittelee.

Byrokratiaa purettava edelleen

Mutta löytyy systeemistä parannettavaakin. Kritiikkiä sai osakseen hankemaailman turha byrokraattisuus. 

Asiakkaat kokivat, että prosessin hitaus on hankaloittanut hankkeiden aloittamista ja toteuttamista. Liiveriä tarvitaan myös hankeslangin suomentamiseen ja paperihommien kanssa pärjäämiseen. 

- Jopa 25 prosenttia vastanneista koki, ettei selviä hankebyrokratiasta. Osittain hurja luku selittynee turhautumisesta sähköisessä hakujärjestelmässä ilmenneisiin ongelmiin, jotka on onneksi saatu korjattua, Koivumäki painottaa. 

95 % suosittelee

Byrokratiasta huolimatta 95 % asiakkaista suosittelee hankerahoitusta muille. Liiveristä saatin myös riittävästi apua ongelmatilanteissa. 

- Moni sanoi, ettei byrokratia vaikeuta hankkeen toteuttamista, kun vain kysyy rohkeasti neuvoja Liiverin porukalta. Teemme kaikkemme, että kynnys avun kysymiseen pysyy matalalla jatkossakin.  Viemme myös viestiä asiakkaiden byrokratiahuolesta ylöspäin hallintoon, Koivumäki lupaa.    

Kommentit

Kommentoi

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje