Ajankohtaista

17.12.2019

Liiveri ylsi hopealle

  • 0

Liiveri menestyi erinomaisesti Maa- ja metsätalousministeriön arvioinnissa. Menestys poiki 750 000 euroa lisärahoitusta paikalliseen kehittämiseen.  

– Ministeriö arvioi tuloksia edellisen kerran pari vuotta sitten. Nyt nousimme viidenneltä sijalta hopealle. Tottahan se hienolta tuntuu! Potti tullaan käyttämään lyhentämättömänä paikallisten yrittäjien ja hankkeiden hyväksi Seinäjoella, Ilmajoella ja Jalasjärvellä, kertoo toiminnanjohtaja Sinikka Koivumäki.  

Valtakunnallisissa vertailuissa Liiveri on pärjännyt ennenkin. Vuonna 2013 Liiverin strategia arvioitiin Suomen parhaaksi. Se toi Liiverin toiminta-alueen ihmisille kymmenen miljoonan euron rahapotin, joka koostuu sekä julkisesta että yksityisestä rahasta. Nyt ennätyspotti kasvoi entisestään.    

– Ensi vuonna käytössämme on 1,2 miljoonaa euroa julkista rahaa, joten meillä on hyvät mahdollisuudet tukea uusia avauksia, alkavia yrittäjiä sekä paikallisten yritysten kasvuhaluja.    

Esimerkiksi vuonna 2019 toteutettiin 43 hankeideaa sekä buustattiin 14 yrityksen toimintaa.  

– Näistä toteutuneista ideoista hyötyy koko alue, ja lisärahoituksen ansiosta kehittämisaktiivisuus pysyy ensi vuonna vähintään nykyisellä tasolla, Koivumäki iloitsee.   

 

Lisätietoja   toiminnanjohtaja Sinikka Koivumäki, puh. 040 513 1824 tai sinikka.koivumaki@liiveri.net

Kommentit

Kommentoi

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje