Ajankohtaista

21.03.2016

Lähde mukaan kansainväliseen vapaaehtoistyön kehittäjien verkostoon!

  • 0

Liiveri on mukana kansainvälisessä EVOLAQ-verkostossa, jossa vaihdetaan kokemuksia hyvistä vapaaehtoistyön tekemisen malleista. Projekti on rahoitettu Kansalaisten Eurooppa -ohjelmasta. Vapaaehtoistyön kohderyhminä ovat nuoret, ikäihmiset, vammaiset ja maahanmuuttajat, sekä vapaaehtoistyön tekijöinä että työn kohteina. Kumppanimaat ovat Italia, Itävalta, Kroatia, Latvia, Ruotsi, Saksa ja Suomi.

Kokemuksia vaihdetaan kussakin maassa pidettävissä seminaareissa, joihin Liiveri voi lähettää 1–3 vapaaehtoistyön kehittäjää alueeltamme. Liiveri osallistuu matkakustannuksiin ja järjestävä taho hoitaa majoituksen. Lähtijän omaksi kustannukseksi jää seminaariin käytetty työaika ja mahdollisesti osa matkakuluista.  Seuraava tapaaminen on 30.5.–2.6. Norrköpingissä. Siellä teemana ovat nuoret, maahanmuuttajat ja vammaiset. Syyskuussa on tapaaminen Saksassa ja siellä teemana ovat ikäihmiset. Marraskuun tapaamisessa Kroatiassa teemana ovat nuoret. Vuonna 2017 on viisi tapaamista, joista Liiveri järjestää yhden.  

Kutsumme vapaaehtoistyön kehittäjiä mukaan projektiin! Järjestämme projektista kiinnostuneille infotilaisuuden 19.4. klo 18 Liiverin toimistolla osoitteessa Könnintie 27, Ilmajoki. Tilaisuudessa on esillä myös Liiverin muita rahoitusmahdollisuuksia yhdistyksille.Tervetuloa!

Ilmoittautumiset ennakkoon 14.4. mennessä tästä linkistä. Mikäli et pääse tilaisuuteen, mutta olisit kiinnostunut osallistumaan verkostoon, ilmoita siitäkin oheisen linkin kautta.  Itävallassa pidetyssä projektin ensimmäisessä tapaamisessa tutustuimme vanhustyön yksikköön, jossa toimii yli 50 vapaaehtoista. 

Kommentit

Kommentoi

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje