Ajankohtaista

20.02.2019

Ehdota Liiverin mediaharkkarille keikkaa

  • 0

Tulevan kevään aikana medianomiopiskelija Markus Loppi kiertää valokuvauskeikoilla Liiverin alueella. Lue Markuksen kirjoittama esittely itsestään ja ehdota paikkaa, jossa hänen pitäisi ehdottamasti vierailla harjoittelunsa aikana.   

Olen Markus, kolmatta vuotta opiskeleva medianomi. Mielenkiintoni kuvaamiseen alkoi jo pienenä.

Ensin kiinnostuin videokuvaamisesta. Muistan kuinka kuvasin simpukkapuhelimella kavereitteni kanssa toimintaelokuvaa. Siitä ei tullut Oscarin arvoista, mutta palo syttyi.

Vähän myöhemmin yläasteen ATK-tunnilla saimme tehtäväksi kuvata ja editoida videon. Kätemme olivat täysin vapaat ja ryhmämme teki komedian. Kaikki se luovuus ja ideointi videonteon aikana pisti ajattelemaan, että tämähän on tosi hauskaa.

Yläasteen loppupuolella oli pakko ryhtyä miettimään jatko-opintoja. Istuin opinto-ohjaajani huoneessa ja kuuntelin kuinka opo luetteli erilaisia opiskelumahdollisuuksia. Mikään ei tuntunut kiinnostavan, kunnes opo kysyi: ”No mitä sä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?”. 

Näin löytyi media-ala. Nyt opiskelen viimeisiä metrejä Kauhajoella Suupohjan ammatti-instituutissa. Viimeiset kolme kuukautta opinnoistani vietän Liiverissä.

Tulevaisuudessa toivon tekeväni yhteistyötä erilaisten yritysten ja asiakkaiden kanssa, joille voin tuottaa mediaa tarpeiden mukaan sekä sosiaalisiin medioihin että nettisivuille. Ajatuksissa siintää myös jatko-opinnot joko Helsingin Metropoliassa tai Tampereen Tamkissa. Ensin on kuitenkin käytävä armeija.

 

Kiinnostuitko? Ehdota Markukselle kuvauskeikkaa ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaamme Sinikka Koivumäkeen, puh. 040 513 1824 tai sinikka.koivumaki@liiveri.net. Keikka on tilaajalle maksuton. Etusijalla ovat Liiverin tukemat hankekohteet sekä yritykset.  

Kommentit

Kommentoi

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje