Ajankohtaista

10.9.

Haemme sisällöntuottaja

Oletko idearikas tarinankertoja, joka hallitsee niin kirjallisen kuin visuaalisen viestinnän? Etsimme energistä ja innostunutta sisällöntuottajaa täydentämään osaavaa tiimiämme. Sinulta sujuu tekstin kirjoittaminen ja osaat myös kuvata ja tuottaa videoita. Omaat näkemystä kohderyhmäviestinnästä ja tiedät mistä kanavista heidät tavoitetaan. Osaat vetää itsenäisesti projekteja sekä kampanjoita ja haluat olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Some on sinulle arkipäivää, mutta myös virallisempi viestintä sujuu. Emme odota, että hallitset kaiken valmiiksi. Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut tarjotusta tehtävästä sekä toiminnastamme.


Työtehtäviisi kuuluu toimintamme tuloksista, vaikuttavuudesta ja merkityksestä viestiminen sekä erilaiset markkinointikampanjat. Kirjoitat eri kanaviin kehittämistyössä syntyneistä tuloksista, tuotat sisältöä sosiaaliseen mediaan ja teet haastatteluja, kuvankäsittelyä sekä graafista suunnittelua. Haluat tuoda osaamisesi myös tiimimme muiden työntekijöiden työn tueksi.

Toivomme sinulta

-soveltuvaa alan koulutusta
-kokemusta ja näkemystä sisällöntuotannosta
-hyvää kirjallista, kuvallista ja graafista taitoa, visuaalista silmää
-vahvaa sosiaalisen median ymmärrystä
-sopivasti luovuutta, analyyttisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta
-oman auton käyttömahdollisuutta
-mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa tiimissämme. Pääset mukaan paikalliseen kehittämistyöhön, jonka työn tulokset ovat kertomisen arvoisia.
Kiinnostuitko? Jätä hakemukseni, cv:si ja työnäytteesi 23.9.2021 mennessä osoitteeseen hakemus@liiveri.net. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan jatkuen kaksi vuotta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sinikka Koivumäki, p. 040 5131824 tai sinikka.koivumaki@liiveri.net.

Leader Liiveri toimii Ilmajoen, Seinäjoen ja Jalasjärven alueilla Leader-ryhmänä. Sen tarkoituksena on kannustaa alueen toimijoita paikalliseen kehittämiseen mm. myöntämällä hanke- ja yritystukia. Liiveri on toiminut Leader-ryhmänä jo vuodesta 1997. Liiverin toiminnasta vastaa yhdistyksen hallitus. Yhdistyksellä on kolme vakituista työntekijää: toiminnanjohtaja, taloussuunnittelija ja suunnittelija. Lisäksi Liiverin omissa projekteissa työskentelevät kyläasiantuntija, osallisuussuunnittelija sekä tietoverkkoasiantuntija. Toimipaikkamme sijaitsee Ilmajoella. Olemme osa valtakunnallista 54 ja kansainvälistä yli 3 000 Leader-ryhmän verkostoa.

3.6.

Liiverin kesä

Liiverin väki lomailee kesällä.  Parhaiten tavoitat meidät ennen juhannusta ja sitten taas elokuussa.  Toimisto-osoitteeseen toimisto@liiveri.net tulleisiin viesteihin vastataan mahdollisuuksien mukaan myös kesäaikana. 

Hallitus kokoontuu päättämään uusista hankkeista 1. tai 7.9. ja 5.10. Hakemus tulee olla Hyrrässä käsittelykunnossa noin kahta viikkoa ennen kokousajankohtaa. 

Aurinkoa ja iloa kesään!  Toivottavat Liiverin työntekijät ja hallitus

2.6.

Liiverille 180 uutta ideaa strategiatyön perustaksi!

Ideoita euroille -kampanja keräsi noin 180 ideaa tai ideakokonaisuutta, joita peukutettiin lähes 4600 kertaa.

Seinäjoella suosituimmaksi ideaksi nousi toive saada jokirannat kuntoon. Runsaasti tykkäyksiä saivat myös ideat toimivasta joukkoliikenteestä sekä omasta maauimalasta. Idea Kalajärven alueen ympärivuotisten toimintojen kehittämisestä sai myös paljon kannatusta.

Ilmajoella ylivoimaisesti eniten tykkäyksiä sai idea ulkokuntosalista. Kannatusta keräsivät myös ideat viinijuhlasta ja Jaakko Ilkan kiipeilypuistosta. Puistoalueen ja jokivarren kävelytien kehittäminen sekä harrastuspaikkojen luominen nuorisotilan lähelle keräsivät niin ikään paljon tykkäyksiä.

Jalajärvellä suosituimmaksi ideaksi kohosi uimahalli. Jalasjärvellä tykätyimpien ideoiden kärkeen nousivat myös Lamminjärven ja Kivistön alueiden sekä yleisesti jokivarren kehittäminen.

Kerätyt ideat on nyt luokiteltu ja niitä on hyödynnetty toukokuun lopussa päättyneessä ensimmäisen vaiheen haussa Leader-ryhmäksi vuosille 2023–2027. Ensi syksynä Liiveri järjestää yhdessä muiden toimijoiden kanssa tilaisuudet suosituimpien ideoiden eteenpäin viemiseksi. Tilaisuuksista ja uuden kauden strategiatyön jatkosta tiedotetaan Liiverin kanavissa, joten pysy kuulolla!

1.4.

Liiverin hallitus 2021 - 2022

Tarja Pienimäki valittiin jatkamaan Liiverin puheenjohtajana yhdistyksen vuosikokouksessa 30.3.2021. Pienimäki on ilmajokinen yrittäjä ja yhdistysaktiivi. Nyt alkaa hänen neljäs kautensa puheenjohtajana.

Hallitukseen uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Nurmoo-Seuran puheenjohtaja Leena Sjöstedt, Peräseinäjoen Pennihäät ry:n puheenjohtaja Sari Rintala ja Kurikan kaupungin controller Marjukka Kätevä. Uudeksi varajäseneksi valittiin Ilmajoen kunnanvaltuutettu Juha-Pekka Karvonen.

Hallituksessa jatkamaan valittiin varsinainen jäsen Jarmo Kallio Ilmajoelta ja varajäsenet Päivi Alaniska Seinäjoelta ja Janne Lehtinen Jalasjärveltä.

Liiverin hallituksessa on 12 varsinaista ja 12 varajäsentä. Katso koko hallitus: Liiverin hallitus 2021 - 2022

Tutustu Liiverin vuosikertomukseen 2020

31.3.

Osuuskunta Sopiva palkittiin Rohkeasti kasvuun -diplomilla

Liiverin hallitus on päättänyt kokouksessaan 9.3.2021 myöntää Rohkeasti kasvuun -diplomin Osuuskunta Sopivan yrittäjille Tiia ja Ilkka Hanhisalolle. Diplomi luovutettiin Liiverin vuosikokouksessa 30. maaliskuuta 2021.

Osuuskunta Sopiva valmistaa alihankintana naisten- ja lastenvaatteita tunnetuille brändeille ympäri Suomen. Yritys on viimeisen kolmen vuoden aikana investoinut rohkeasti. Investoinnit ovat tuoneet tullessaan merkittävää kasvua niin työntekijämäärään kuin liikevaihtoon. Kolme vuotta sitten yritys työllisti yrittäjän. Investoinnit moderneihin koneisiin ja laitteisiin mahdollistivat asiakas- ja työntekijämäärien kasvun. Kauppatien varressa olevat toimitilat jäivät pieneksi ja uudet, sopivat tilat löytyivät Mattilantien varresta Ilmajoelta.

Koronan aiheuttama suojavaatetarve toi keväällä 2020 yritykseen jälleen uuden vaiheen. Sopiva verkostoitui alueen muiden tekstiilialan yritysten kanssa ja ryhtyi valmistamaan suojatakkeja sairaaloille. Tämä toi tilapäisesti monta uutta työpaikkaa yritykseen ja liikevaihto moninkertaistui verrattuna kolmen vuoden takaiseen tilanteeseen. Nyt suojavaatetilaukset ovat toistaiseksi päättyneet, mutta yhteistyö yritysten kanssa jatkuu. Yritykset ovat yhdessä lähteneet ratkaisemaan tekstiilialan työntekijäpulaa rekrykoulutuksella. Rohkeus ja innovatiivisuus jo lähes hävinneeksi luullulla tekstiilialalla on mainio esimerkki siitä, miten uudenlaisella ajattelulla luodaan menestyvää bisnestä. Yhteistyöllä ja verkostoitumalla saadaan ratkaistua asioita, joihin yksistään ei kenenkään resurssit riittäisi.

Osuuskunta Sopiva on aktiivisesti kehittänyt, kasvanut ja verkostoitunut alallaan. Hanhisalot ovat omalla toiminnallaan osoittaneet, että rohkeus ja innovatiivisuus saavat aikaan kasvua ja hyvinvointia alueelle. He ovat esimerkillisesti tehneet yhteistyötä muiden yritysten kanssa ja pystyneet reagoimaan nopeasti ja joustavasti muuttuneisiin tilanteisiin.

- Olemme diplomista erittäin yllättyneitä ja iloisia. On mahtavaa huomata, että yrityksemme ideointia ja työpanosta arvostetaan tällä tavalla, Tiia ja Ilkka Hanhisalo kommentoivat.

Liiveri myöntää vuosittain diplomin esimerkillisestä kehittämistyöstä. Diplomilla nostetaan esiin Liiverin tukemana tehtävää kehittämistä ja hyviä käytännön tekemisen esimerkkejä.

22.3.

Haemme kahta asiantuntijaa Vauhtia valokuituun -hankkeeseen

Leader Liiverillä ja Leader Aisaparilla on avoinna asiantuntijan tehtävä valokuituhankkeiden aktivointiin.  Haemme kahta asiantuntijaa Vauhtia valokuituun -hankkeeseen.  Lisätietoja löydät tästä esitteestä.

16.2.

Formu Pop Up Jalasjärvellä keväällä 2021

Pop up -Formu tuo yrityspalvelut lähelle yrittäjää!

Muutaman vuoden ajan Kurikan kaupungin yrityspalvelut ovat järjestäneet kaikille ilmaisia Pop up -Formu tapahtumia Jalasjärvellä. Jalasjärven ABC:lle voi tulla käymään kuka tahansa yrittäjä tai yritystoiminnasta kiinnostunut henkilö. Pop up -toiminnasta vastaa yritysasiamies Jussi-Pekka Kurikka Formusta.  Paikalla on aina myös Liiverin edustaja ja mahdollisesti muitakin asiantuntijoita.  Jalasjärven Pop Upit ovat keväällä 2021 seuraavasti:

26.2., 26.3.(peruttu korona-tilanteen vuoksi), 23.4., 28.5. ja 18.6. klo 12-15.30.  TERVETULOA!

Lisätietoja Kurikan kaupungin sivuilta.

 

5.2.

Liiveri hakee kesätyöntekijää

Mielenkiintoinen kesä maaseudun kehittämisen parissa?

Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys Liiveri ry hakee kesätyöntekijää kesä–elokuuksi 2021. Työn kesto on 3–4 kk. Toimistomme sijaitsee Ilmajoella, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä ja joustavasti.

Työ sopii sinulle, jos olet:
- helposti lähestyttävä ja haluat työskennellä ihmisten parissa
- viestintähenkinen ja
- digitaalisissa kanavissa kuin kotonasi

Tarjoamme monipuolisia viestintähommia, tukea ja yhdessä tekemistä sekä kurkistuksen työhön maaseudun kehittämisen parissa. Kesätyö Liiverissä on mahdollisuus kehittää osaamistasi, päästä toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja ja tapahtumia sekä haastaa itseäsi sisällöntuottajana.

Arvostamme valokuvaus-, videointi- ja editointitaitoja sekä sosiaalisen median kanavien ymmärtämistä ja hallintaa. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja innostuva ote työhön.

Työn itsenäisen luonteen ja toiminta-alueen laajuuden vuoksi odotamme, että sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä mahdolliset 1–3 työnäytettä 24.2.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen: hakemus(a)liiveri.net.

Lisätietoja (ensisijaisesti sähköpostitse):
Toiminnanjohtaja Sinikka Koivumäki
sinikka.koivumaki(a)liiveri.net
p. 040 513 18 24

1.12.

Toimi NYT! Vaihda Katsosta Suomi.fi-palveluun

Katso-oikeudet eivät toimi Hyrrässä eivätkä muissa asiointipalveluissa 31.12.2020 jälkeen. Jatkossa oikeudet asioida sähköisesti organisaation puolesta hoidetaan Suomi.fi-valtuudella. Katso-palvelussa nyt olevat oikeudet eivät muutu Suomi.fi-valtuuksiksi automaattisesti, vaan asiointioikeudet on tehtävä uudelleen Suomi.fi-palvelussa. Muutos kannattaa tehdä nyt heti – Hyrrä-asiointipalvelussa Suomi.fi-valtuudet toimivat jo.

Lisätietoja ja ohjeet Ruokaviraston sivulta.

26.11.

Turvallisuus kuntoon kylillä -webinaari kiinnosti

Turvallisuus kuntoon kylillä -webinaari järjestettiin torstaina 26.11. klo 18-19.30. Osallistujia oli yhteensä liki viisikymmentä ympäri Suomea. Webinaarissa saatiin tietoa, miten viranomainen toimii ja mikä on vapaaehtoisten rooli arjen häiriötilanteissa. Webinaari tarjosi myös tärkeää tietoa elvytystaidoista ja sydäniskuriosaamisesta. Tilaisuuden järjesti Etelä-Pohjanmaan Leader-ryhmien Kylille-hanke.

Ohjelma ja esitykset, joihin pääset tutustumaan avaammalla linkit:

- Miten viranomainen toimii arjen häiriötilanteissa, palopäällikkö Juha Turkulainen, Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos

- Kolmas sektori mukaan kaupungin varautumissuunnitteluun, maaseutupäällikkö Reijo Hämäläinen, Kurikan kaupunki

- Kylien vapaaehtoiset osana Vapepa-verkostoa, valmiuspäällikkö Aki Valonen, Vapaaehtoinen pelastuspalvelu / SPR:n Länsi-Suomen piiri

Kyläturvallisuussuunnitelman lomakepohja word

Kyläturvallisuussuunnitelman lomakepohja pdf

- Elvytystaitoja ja sydäniskuriosaamista kylien asukkaille, hankekoordinaattori Minna Laihorinne, Iskua Etelä-Pohjanmaalle -hanke / Etelä-Pohjanmaan Sydänpiiri ry

- Tilaisuuden avasi kyläasiantuntija Irma Kortesuo, Kylille-hanke / Leader Liiveri

- Webinaarin juontajana toimi Aana Vainio, Vapepan Pohjanmaan maakuntatoimikunnan puheenjohtaja.

 

Lisätietoja: Irma Kortesuo 050 5510797


« Edelliset 10   

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje